A SIMPLE KEY FOR MAZAJ UNVEILED

A Simple Key For Mazaj Unveiled

A Simple Key For Mazaj Unveiled

Blog Article

برای افرادی با مزاج سرد و خشک، غذاهای با مزاج گرم و تر مناسب است. انجیر تازه، انگور، بادام زمینی، جیگر سیاه، توت سفید از جمله این غذاها هستند.

باوری قدیمی وجود دارد که می‌گوید مزاج در اثر واکنش بین عناصر چهارگانه (آب، آتش، خاک، هوا) جسم ایجاد می‌شود.

پس از شناخت خصوصیات انواع مزاج‌ها به بررسی مواد غذایی مفید و مضر برای هر کدام می‌پردازیم‌. صفراوی‌ها همان‌طور که پیش از این گفتیم، دارای طبع گرم و خشک هستند‌. آن‌ها همیشه احساس نیاز شدید به نوشیدن آب مخصوصا در فصول گرم سال دارند.

میل جنسی بالا و خشکی پوست از دیگر ویژگی‌های این افراد است. افرادی که مزاج سوداوی یا سرد و خشک دارند در ظاهر پوستشان تیره‌ است. معمولا موهای آن‌ها کم پشت است و با مشکل خشکی بدن مواجه هستند. این افراد در عین خوش اشتهایی از نظر فیزیکی چاق محسوب نمی‌شوند. لکه‌های پوستی تیره نیز بعضا روی بدنشان دیده می‌شود.

از قدیم تا به امروز مزاج و مزاج شناسی در طب سنتی برای شناخت بیماری‌ها کاربرد دارد.

رنگ زبان می‌تواند Mazaj اطلاعات زیادی در مورد طبع بدن یا مزاج‌شناسی در اختیار شما قرار دهد. به همین منظور، در ادامه نکاتی را در ارتباط با مزاج‌ها و رنگ زبان بیان می‌کنیم:

این موارد مبنای تجربی و پزشکی ندارد و یک دیدگاه تماما فلسفی است.

سقراط فیلسوف بزرگ یونانی، همه غذاها را در چهار دسته گرم، سرد، خشک و ‌تر قرار می‌داد. او اعتقاد داشت که سلامتی و نبود بیماری به حفظ تعادل، بین این چهار دسته بستگی دارد.

مزاج شناسی به شما کمک می‌کند تا بدنی سالم‌تر و زندگی شادتری داشته باشید. شما باید مزاج خود را با توجه به سن، ویژگی‌های جسمی و روحی تعیین کنید.

در طب سنتی دو نوع مزاج داریم که مفهوم کلی متفاوتی از هم دارند: مزاج ذاتی و مزاج ناشی از بیماری. مزاج ذاتی همان چیزی است که از بدو تولد همراه ماست؛ اما برخی از بیماری‌ها می‌توانند مزاج ما را تغییر دهند. به مزاج جدید مزاج ناشی از بیماری می‌گویند.

افراد دارای مزاج گرم و خشک یا همان صفراوی، میل به خوردن ترشیجات مثل تمر هندی و خوراکی‌های سرد مثل خیار و کاهو دارند. در این افراد تمایل به خوردن شیرینی‌ها کمتر است.

افراد با مزاج دموی باید شیرینی‌ها و غذاهای سرخ‌کردنی و پرکالری را کنار بگذارند. همچنین مصرف بیش از حد گوشت قرمز، تخم مرغ و لبنیات (شیر، ماست چکیده و کره) به گرم مزاجی ها توصیه نمی‌شود.

فصل تابستان مزاجی گرم و خشک دارد. در این فصل، صفراوی مزاج‌ها باید بیشتر غذای سرد و تر بخورند.

سوداوی‌ها با مشکلاتی مانند خشکی پوست هم دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

Report this page